Ja! We hebben vandaag, 2 april 2021, een positief advies gekregen van de Inspectie van Onderwijs.
De Woudloper mag zich met recht B3 school noemen. Over een half jaar zullen we nog een kwaliteitsonderzoek krijgen en vanaf nu voldoen de kinderen die hier naar school gaan aan de leerplichtwet.
Leren door in de natuur te zijn, door samen te zijn en spelend te ontdekken. Zonder methodes, vrij van toetsen, inhaken op dat wat geleerd wil worden en vertrouwen op het prachtige ontwikkelproces dat we beleven.
Wij zijn heel blij, een heuse Goede Vrijdag.

We zijn van start gegaan en daar hoort een brief aan DUO bij.
Nu is het afwachten of de beoordeling van de Inspectie van Onderwijs een JA voor erkenning wordt. Wij verheugen ons er op (。◕‿◕。)

De aller eerste schooldag was op maandag 17 augustus 2020 en eigenlijk was het nog best wel een beetje spannend… We mochten de Waldorf100 klok luiden en daarmee ging ook het geluid van onze school de wereld in.
Het mag overal klinken dat De Woudloper van start is gegaan. In verbinding met alle vrijescholen en vooral met onszelf, want we hebben een belofte aan onszelf gedaan om te zijn wie we zijn. Zoals de Loesje posters vroeger al schreven; Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen, zo ook willen wij ons zelf ontwikkelen en sterke vrije mensen worden… die we in wezen al zijn.